Civic club holland

Zo bespaar je geld op je vakantie

Geplaatst op

Een vakantie kost vaak meer dan je denkt. Kleinere uitgaven zoals eten, souvenirs en taxiritten kunnen snel oplopen. Het kan moeilijk zijn om de juiste balans te vinden tussen jezelf verwennen en het in bedwang houden van geld uitgeven. Vakanties zijn er natuurlijk om te genieten, maar je wordt er niet blij van als je bankrekening daarna in puin ligt. In deze blog vertellen we wat kleine en creatieve ideeën die helpen om geld te besparen op vakantie.

Verblijf ergens met een wasmachine

Als je met het vliegtuig op vakantie gaat, betaal je voor de hoeveelheid bagage die je meeneemt. Zorg er daarom voor dat je ergens verblijft met een wasmachine en droger. Dit zodat je superlicht kunt inpakken en je kleding kunt wassen terwijl je daar bent.

Eten en drinken voor onderweg

Neem eten mee voor tijdens de reis, zodat je niet de behoefte krijgt op het vliegtuig of bij het tankstation geld uit te geven. Zorg voor makkelijke snacks en een flesje water die je opnieuw kunt vullen. Wanneer je al je eten moet kopen op de luchthaven betaal je namelijk de hoofdprijs.

Huur een auto

Het klinkt misschien als een dure optie, maar als je van plan bent veel plekken te bezoeken ben je achteraf minder geld kwijt aan een gehuurde auto dan aan alle taxiritten. Plus is het een stuk fijner onafhankelijk te kunnen reizen, in tegenstelling tot reizen met het openbaar vervoer. Ben je op vakantie in Nederland? Je kunt ook goedkoop een auto huren in Rotterdam om de mooiste plekken in de Randstad te ontdekken.

Eet minstens één maaltijd in de hotelkamer

Om drie keer op een dag buiten de deur te eten, is een beetje teveel van het goede en daarmee gaat je bankrekening geheid omlaag. Haal bij een lokale supermarkt vers fruit en creëer je eigen ontbijtje.

Over ons

Lees onze blogs om meer te weten te komen over de wereld van Honda.

Contactgegevens

Via info @ civicclubholland.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden