Als je een Honda Civic wil kopen, dan krijg je, net als altijd, bij de dealer de vraag welke extra’s en welke opties je erbij wilt hebben. Afhankelijk van het model wat je uitzoekt, kun je hier zowat in omkomen, zoveel opties dat er zijn! In ieder geval zijn er bepaalde aanpassingen, extra’s en opties die voor bijna alle modellen van toepassing zijn en ook nog eens reuze handig zijn. Ben je benieuwd of de opties, aanpassingen of extra’s die je worden aangeboden van toegevoegde waarde zijn? Lees in deze blog welke aanpassingen, opties of extra’s je het beste kunt kiezen.

Trekhaak

Een trekhaak is een enorm voordeel wat je je auto kunt geven door te kiezen voor deze optie. Het is namelijk niet alleen beter om ervoor te zorgen dat je met je auto ook nog een caravan mee kunt nemen op vakantie, maar ook dat je een aanhangwagen, motortrailer of paardentrailer kunt aansluiten. Het resultaat is dat je met je auto meer dingen kunt vervoeren dan in het eerste opzicht het geval leek! Daarom staat een trekhaak als eerste op onze lijst.

Automaat

Een andere extra die zeker het overwegen waard is, is het kiezen van een automatische in plaats van een handgeschakelde versnellingsbak. Dit geeft een enorm stukje comfort aan de ritjes die je met je  nieuwe Honda Civic zult maken. Als je nieuwe auto dan ook nog cruise control heeft, dan ben je bijna klaar voor de zelfrijdende auto!

Leren bekleding

In het eerste opzicht lijkt een extra optie voor leren bekleding wat overdreven. Natuurlijk wil je als dealer zo veel mogelijk extra’s verkopen, maar duurdere bekleding lijkt niet zo interessant, toch? Maar, denk er eens goed over na. Je ziet je auto in de meeste gevallen vaker van binnen dan van buiten. Daarnaast is een auto ten slotte een vervoersmiddel. Ook is het aannemelijk dat je de auto minstens een jaartje of 5 zult houden. Dan is betalen voor een stukje extra comfort, uitstraling en charme misschien toch niet zo een gek idee!